En skiklubb med historie

Om oss

Velkommen til Ullensaker Skiklubb Alpin

Om Klubben
Siden oppstarten i 1958 har Ullensaker Skiklubb (USK) vært et sted hvor skiinteresserte barn og unge fra 4 til 16 år kan utvikle sine ferdigheter. Som en del av USK Alpin, byr vi på et godt organisert og vennlig miljø hvor ca. 50 aktive medlemmer kan nyte vinteren og utvikle sine evner i skisporten. Vår base, Rambydalen Skisenter, er hjertet i vår virksomhet og driftes av en innsatsfull foreldregruppe.

Vårt Fellesskap
Hos oss er alle velkomne, uansett ferdighetsnivå. Vi setter stor pris på et godt samhold og tilstreber et inkluderende og vennlig miljø. Vi er en klubb der både barn og foreldre kan føle seg verdsatt og en del av et fellesskap.

Dugnad og Engasjement
Vår klubb lever av frivilligheten og innsatsen fra våre medlemmer og deres familier. Sammen jobber vi for å vedlikeholde skianlegget og sikre at våre arrangementer og treningsøkter går som de skal. Det er denne dugnadsånden som er nøkkelen til vår suksess.

Utvikling av Skiferdigheter
Vi fokuserer på å hjelpe våre unge medlemmer med å vokse både på og utenfor skibakkene. Gjennom veiledning fra våre dedikerte trenere tilbyr vi et støttende miljø hvor alle kan lære og forbedre seg. Vårt mål er å kombinere moro med læring.

Bli Med Oss
Er du interessert i ski og ønsker å være en del av et lokalt og vennlig miljø? Da er USK Alpin stedet for deg. Vi inviterer nye medlemmer til å bli med oss, og oppleve gleden av å stå på ski sammen med andre som deler din entusiasme.

Ullensaker Skiklubb Alpin er mer enn bare en skiklubb – det er et sted hvor vennskap blomstrer og skiinteressen vokser. Vi håper å se deg i bakken!

120+

Medlemmer

50+

Utøvere

Utenfor bakken

Bruktsalg

Vi holder årlig et bruktsalg. Her er det ofte mange godbiter å ta med seg både av flukende nye varer og pent brukt utstyr. Her møter du som oftest mange av klubbens medlemmer, som gjerne deler utstyrsråd og tips om du skulle trenge dette. Bruktsalget holdes som regel på høsten, så følg gjerne med her og i sosiale medier.

Andre tilbud

Skiskole

Et av klubbens årlige arrangement er tilbud om skiskole. Dette er et tilbud til deg som ønsker å lære å stå på ski og ikke er medlem av klubben. Skiskolen har som regel oppstart i Januar hvert år.