Trening for barn i alle aldre

Vårt tilbud

Treningsgrupper

Treningsgruppene er til enhver tid inndelt etter alderstrinn og tilgjengelige trener-resurser. Alderstrinnene spenner fra 1-2 år og og følger aldersbestemt klassifisering av utøver slik som er vanlig i renn. Om et barn skal delta i skirenn og fyller 10 år dette året, er barnet en U10-løper. Under vises gruppene slik de for tiden er inndelt. Foruten disse vanlige inndelingene ønsker klubben å tilby Allidrett til skolestartere. Om du ønsker et innblikk i treninger, ta gjerne en titt på vårt rikholdige galleri på facebook.

Allidrett

Dette er et eget opplegg med fokus på nettopp «allidrett», som klubben vellykket arrangerte for sesongen 2023/2024 og ønsker å gjenta.

  • Uten treningsavgift
  • Flerfoldig utvalg av aktiviteter inne og ute sommerhalvår
  • Primært skikjøring i bakke, eller annen aktivitet avhengig av forhold i vinteresong

Les mer

U8 og yngre

Dette er gruppen for deg som er i klassetrinn 2 eller under. 1 trening i uken med skilek og innslag av grunnleggende teknikk-trening. På sommehalvåret foregår trening i hall eller utendørs.Du har lært deg å stå på ski, kommer deg ned på egenhånd og klarer på ta heis.

Les mer

U10 og U12

Treningsgruppen er for barn som har grunnleggende skiferdigheter. Fokuset til gruppen er grunnteknikk og øvelser, samt løypekjøring. 2-3 treninger i uken, og samlinger i vinter -og sommersesong.

Les mer

U14 og U16

Treningsgruppen er for unge med motivasjon og et ønske om å bli god på ski.Treningene gjennom sommersesongen foregår utendørs, men også innendørs i hall. Gjennom vinteren trenes det i Rambydalen skisenter og i Varingskollen skisenter.Treninger er 4 dager i uken året rundt.

Les mer